NL_Vacatures_Data_Analytics

Vacatures Data & Analytics bij Sligro in Veghel

Bij Sligro zetten we groots in op Digital & Analytics. Wil jij werken in een innovatie- en datagedreven organisatie en écht waarde toevoegen? Kom dan onze snelgroeiende afdeling versterken. Hier werken we met veel enthousiasme aan het realiseren van de digitale strategie van Sligro Food Group.

✅ Speel een belangrijke rol in de vormgeving van de toekomstige Sligro-organisatie
✅ Werken aan digitale oplossingen voor de marktleider in foodservice
✅ Werken met de nieuwste technologieën
✅ Veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid in je functie
✅ Veel ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien

Wil je ontdekken waar voor jou de beste kansen liggen? Neem contact met ons op, we maken graag tijd voor je.
Ook voor starters hebben we verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld als Junior Analist of Developer.

Wij staan aan de vooravond van een hele grote stap in Digital & Analytics en daar kun jij vanaf het begin bij zijn!

Gróóts in genieten, dat is waar Sligro Food Group voor staat. Sligro is de Nederlandse en Belgische marktleider in B2B foodservices en heeft ambitieuze plannen. We willen internationaal verder doorgroeien en zetten digitaal flinke stappen. De digitale strategie van Sligro Food Group is heel belangrijk: 70% van de totale omzet is namelijk afkomstig van de online omgeving en dit vertegenwoordigt ongeveer 1.2 miljard euro. De markt zit midden in een technologische ontwikkeling en Sligro speelt hierin een belangrijke rol.

Onze doelen:
✔ Operationele stabiliteit: alle bedrijfskritische processen zijn 24/7 beschikbaar met de juiste kwaliteit, en meetbaar.
✔ Innovatie & portfolio: een gefocust portfolio vanuit heldere doelarchitectuur, waarmee we strategische changes en nieuwe functies in samenwerking met de business realiseren.
✔ Analytics: van Sligro Food Group een datagedreven organisatie maken, door het opzetten van data capability.
✔ Cultuur & medewerkers: het zijn van één sterk team van experts waar Sligro Food Group op kan vertrouwen en trots op is.

De afdeling Digital & Analytics draagt bij aan de primaire doelstelling van Sligro Food Group: Iedere professional in food écht verder brengen. Dit doen we door continu de digitale transformatie aan te jagen, om samen de beste klantervaring, het beste foodservice platform en slimme supply chain oplossingen te faciliteren en realiseren, altijd gedreven vanuit data.

Bekijk de mogelijkheden en actuele vacatures op ons hoofdkantoor in Veghel hieronder!

Wil je van onze collega’s iets meer horen over hun rol in het realiseren van onze ambities en hoe het werken bij Sligro hen bevalt? Hun verhalen én nog meer informatie over de afdeling Digital & Analytics vind je verderop op deze pagina.

Aan de slag met een state-of-the art analytics platform!
Gróóts in genieten en passie voor de producten, dat is waar Sligro Food Group voor staat. Sligro is de Nederlandse en Belgische marktleider in B2B foodservices en heeft ambitieuze plannen. De groothandel wil internationaal verder doorgroeien en zet digitaal flinke stappen. Een state-of-the-art analytics platform (Google Cloud Platform) gaat deze mooie ambities versnellen. En dat platform, daar kan jij mee aan de slag!

De organisatie & het team
De afdeling analytics draagt bij aan de key doelstelling van Sligro Food Group: “Iedere professional in food écht verder brengen”. Dit doet zij door ondersteuning te bieden bij de beste customer experience, hoge efficiëntie en standaardisatie in de operatie en de realisatie van onze digitale ambitie.
De Digital strategie van Sligro Food Group is zeer belangrijk: 70% van de totale omzet is namelijk afkomstig van de online omgeving en dit vertegenwoordigt ongeveer 1.2 miljard euro. De markt zit midden in een technologische ontwikkeling en Sligro speelt hierin een belangrijke rol.

De Analytics afdeling valt onder de directeur Digital & Analytics en bestaat uit twee teams: Platform & Business Analytics. 
1. Het Platform
Dit team is enerzijds verantwoordelijk voor de doorontwikkeling- en het onderhoud van het huidige analytics platform (Teradata, Informatica) en anderzijds voor de implementatie van een gloednieuw platform gebaseerd op het Google Cloud Platform. Dit zal het komende jaar in samenwerking met een partner gerealiseerd gaan worden.

2. Business Analytics
Het Business Analytics team stuurt op verbetering van de datakwaliteit, realiseert inzichten via self-service,  en introduceert nieuwe voorspelmodellen die geschikt zijn voor productie. Zij richt zich daarbij op drie business pijlers:
1. Group Insights; 2. Operational Excellence; 3. Experience & Performance

De totale afdeling bestaat momenteel uit circa 10 eigen medewerkers en de belangrijke samenwerkingen met een tweetal partners voor de verdere invulling van de rollen. Gezien het strategische belang van het data platform, is de verwachting dat dit team zal groeien.

Ons doel op het gebied van Data Platform:
✅ 24/7 beschikbaarheid
✅ nieuwe functies ontwikkelen
✅ technologisch advies bereiken

We staan aan de vooravond van een hele grote stap op gebied van Data en Analytics en daar kun je vanaf het begin bij zijn! Zet jij graag met ons flinke digitale stappen om samen bovenstaande doelen te bereiken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures of neem vrijblijven contact op met Recruiter Alice van Ommen via avanommen@sligro.nl of 0615194104!

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Vacaturetitel Merk Locatie
Herstel
Data Quality Specialist | Veghel | Hybride | Sligro
Data Quality Specialist | Veghel | Hybride | Sligro Veghel, NL, 5466 RB 19 mei 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Data modelleur (Analytics)
Data modelleur (Analytics) Veghel, NL, 5466 RB 9 mei 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
B2B Integratie Specialist
B2B Integratie Specialist Veghel, NL, 5466 RB 4 mei 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB

De totale afdeling Digital & Analytics bestaat momenteel uit circa 70 eigen medewerkers en belangrijke samenwerkingen met twee partners voor de verdere invulling van de rollen. Gezien het strategisch belang verwachten we dat dit team zal groeien.

De afdeling valt onder de directeur Digital & Analytics en omvat vier disciplines, waarbinnen de verschillende teams nauw samenwerken.

Online: het foodservice platform altijd blijven verbeteren
De Digital Online afdeling werkt aan de ontwikkeling van het digitale platform, een betere customer experience en 24/7 beschikbaarheid. Wij maken hierbij gebruik van de platformen SAP Commerce, Datadog, AWS en AEM (Application Experience Manager) met Mulesoft als integratielaag.

Business Analytics: datagedreven werken om de klant steeds beter te bedienen
Het Business Analytics-team stuurt op verbetering van de datakwaliteit, realiseert inzichten via self-service en introduceert nieuwe voorspelmodellen. We richten ons daarbij op drie business pijlers: 1. Group Insights; 2. Operational Excellence; 3. Experience & Performance.

Data Platform: voorlopen door techniek om zo onze klanten nog beter te begrijpen
Dit team is enerzijds verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en het onderhoud van het huidige analytics platform (Teradata Informatica) en anderzijds voor de implementatie van een gloednieuw platform gebaseerd op het Google Cloud Platform. Dit wordt op dit moment gerealiseerd in samenwerking met een partner. Dit nieuwe platform zal onze ambities aanzienlijk versnellen.

Integratie: integratie gaat over communicatie tussen systemen in plaats van tussen mensen
Goede, slimme integratie zorgt voor een efficiënter en persoonlijker bestel- en bezorgproces. Daarnaast is een duurzame integratiestrategie (API first) binnen het hybride applicatielandschap van groot belang, zeker gezien de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als centrale integratieoplossing is gekozen voor het platform van Mulesoft.

Data & Analytics

Bij Sligro Food Group werken we intensief samen om onze organisatie verder te brengen

Sligro Food Group (SFG) is een beursgenoteerd bedrijf dat bestaat uit verschillende foodservicebedrijven in Nederland en België. We hebben een sterke relatie met onze klanten, niet in het minst omdat we een gezamenlijk passie hebben: food. Om ervoor te zorgen dat onze bedrijven zich regionaal volledig kunnen focussen op deze passie en natuurlijk onze klanten, ondersteunen we hen vanuit ons hoofdkantoor in Veghel (NL) en Rotselaar (B). Een toenemend aantal diensten wordt zelfs centraal vanuit Nederland voor de Groep als geheel georganiseerd.
Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich onder meer in een professionele en efficiënte financiële organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig.We zijn altijd aan het werk om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Op dit moment wordt zo’n 70% van onze omzet al online gerealiseerd. We willen hier verder in groeien en zijn daarom druk bezig met de ontwikkeling van ons nieuwe digitale platform.

Hiermee bouwen we aan onze droom: er áltijd zijn voor onze klant en deze altijd kunnen bieden waar behoefte aan is. Om die reden zijn we de omslag aan het maken naar een datagedreven organisatie. Een enorme meerjarige uitdaging, waar de overstap naar SAP als nieuw ERP-platform een belangrijk onderdeel van is.

We zijn altijd aan het werk om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Op dit moment wordt zo’n 70% van onze omzet al online gerealiseerd. We willen hier verder in groeien en zijn daarom druk bezig met de ontwikkeling van ons nieuwe digitale platform.

Hiermee bouwen we aan onze droom: er áltijd zijn voor onze klant en deze altijd kunnen bieden waar behoefte aan is.
Om die reden zijn we de omslag aan het maken naar een datagedreven organisatie.
Een enorme meerjarige uitdaging, waar de overstap naar SAP als nieuw ERP-platform een belangrijk onderdeel van is.

Data & Analytics als hart van onze datagedreven organisatie

Voor deze transitie is drie jaar uitgetrokken. Een belangrijke stap die we in het kader van dit meerjaren IT- en Data transformatie programma hebben genomen is dat we begin 2020 alle datagerelateerde functies hebben samengebracht in één afdeling Data & Analytics in Veghel.

Binnen Sligro Food Group beschikken we over een onvoorstelbaar grote hoeveelheid data. Onze eigen klantendata, maar ook de data van onze leveranciers. Door deze data op de juiste manier in te zetten, zullen we niet alleen in staat zijn om onze klanten nog beter te bedienen, maar deze waar mogelijk zelfs een stapje voor zijn door hun gedrag te voorspellen en daardoor nooit ‘nee’ te hoeven zeggen. Zo komen we nóg dichter bij onze klanten te staan, wat leidt tot grotere klanttevredenheid en er ook voor zorgt dat we nauwkeuriger besluiten kunnen nemen, die weer leiden tot een verbetering van onze bedrijfsvoering.

Het Data & Analytics team werkt nauw samen met de collega’s van IT, die verantwoordelijk zijn voor het bouwen c.q. aanpassen van de applicaties waar we mee werken. Maar ook met de business; hun input, feedback en betrokkenheid is essentieel voor het laten slagen van deze transitie. Samen bouwen we aan de Sligro van de toekomst!

Waarom zou je je aansluiten bij ons Data & Analytics team?

De Data & Analytics afdeling bestaat uit een groep ruim 50 hele enthousiaste, gedreven mensen, die samen gaan voor het succes van de transitie naar een echt datagedreven digitale organisatie. Hierbij werk je aan interessante projecten, waar je ook zelf weer veel van opsteekt. Behoorlijk hectisch, maar als je daar van houdt, zit je bij ons helemaal op je plek. Het Data & Analytics team groeit, dat biedt ook kansen om je verder te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het team. Binnen het Data & Analytics team hebben we verschillende functiegebieden:

Data Cleaning en Master Data Production

Om succesvol te kunnen zijn, is het essentieel dat de data waar we mee werken juist en compleet zijn. Immers: garbage in, garbage out. Het team dat zich bezig houdt met Data Cleaning en Master Data Production is hier verantwoordelijk voor.
De collega’s in het team zorgen ervoor dat de data voldoen aan de behoefte van onze klanten en de markt én aan de huidige wet- en regelgeving. Zij ondersteunen het migratieproces door data van de huidige systemen te migreren naar de nieuwe systemen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat alle artikeldata gestandaardiseerd, compleet en op de juiste manier in onze systemen wordt vastgelegd. Dat ons systeem dusdanig is ingericht dat de leverancier alle benodigde data kan aanleveren om de informatie in het systeem compleet te maken. Informatie over bijvoorbeeld de ingrediënten en nutriënten in producten, verpakkingsinformatie, de herkomst, maar ook foto’s en verkoopinformatie voor op de website, zodat onze klanten precies zien wat ze bestellen. Om dit proces goed te laten verlopen is er regelmatig contact met de leverancier om samen tot de juiste informatie in de systemen te komen.

Data Governance

Het Data Governance team houdt zich bezig met de manier waarop we in onze organisatie omgaan met de beschikbare en nog te vergaren data en hoe we deze data beschikbaar stellen. Hier worden ook de verantwoordelijkheden belegd: wie doet wat, wie moet er bij welke delen van het proces betrokken worden, enzovoorts.
Specifieke informatiebehoeften en wensen vanuit de business worden in kaart gebracht. Hierbij werken we vanuit meerdere perspectieven: de klantreis, de leverancier en de producten en diensten die we aanbieden aan onze klanten. Vervolgens wordt hier (in samenwerking met IT) de vertaalslag gemaakt naar hoogwaardige data-architectuur. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat de beschikbare data op een gestructureerde manier kunnen worden ingezet om onze bedrijfsvoering verder te verbeteren. Hierover informeren we dan de business weer, zodat zij betrokken blijven bij het proces.

Data Quality

Het Data Quality team is verantwoordelijk voor het analyseren van de datakwaliteit en zorgt daarbij voor intensieve afstemming met o.a. de business en Data Governance. Het Data Quality team voert (complexe) data-analyses uit en begeleidt in datamigraties/conversies. Ook denkt dit team proactief mee met de business in het verbeteren van datakwaliteit en werken zij actief als ambassadeur om het databewustzijn in de totale organisatie te verhogen.

Business Intelligence & Data Science

Het Business Intelligence en Data Science team verzorgt rapportages en analyses op basis van de data die we in ons systeem verzamelen. Deze rapportages ondersteunen de business bij het krijgen van inzichten en het maken van de juiste keuzes. Ook worden op basis van deze data voorspellende modellen ontwikkeld, die ons helpen onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
De business wordt ondersteund en getraind in het interpreteren en lezen van relevante rapportages en het omgaan met o.a. de dashboards met betrekking tot diverse projecten. Aan de ontwikkeling en inrichting hiervan levert het team een actieve bijdrage.

Data Migratie

Het Data Migratie team organiseert datamigratie activiteiten binnen grootschalige transformatie projecten op alle Sligro domeinen. Het doel is ervoor te zorgen dat de business nadien met correcte data kan werken. Dit wordt gerealiseerd door tijdig aan te halen bij veranderingen, nieuwe capabilities op te bouwen en het begeleiden van de business in verschillende aspecten van een datamigratie.

Maak kennis met Job, Pragnya, Erwin, Sjoerd en Roy en lees waarom zij bij ons werken:

Job Timmen, Business Intelligence Consultant

‘Ik krijg hier alle ruimte om zelf invulling aan mijn werkzaamheden te geven.’

Na mijn studie bedrijfskunde met specialisatie strategic management ben ik bij Sligro Food Group begonnen als Business Intelligence Consultant. Data krijgt een steeds groter strategisch belang in organisaties, zo ook bij Sligro. In deze functie heb ik met de hele organisatie te maken: sales, HR, logistiek, productie, kwaliteitsmanagement. Wat ik heel leuk vind is dat ik voor een belangrijk deel zelf invulling kan geven aan mijn werkzaamheden. Daarbij kan ik ideeën aandragen hoe ik de business het beste kan ondersteunen in hun vragen. Hierbij gaan we steeds meer naar de toekomst kijken.

Zo willen we bijvoorbeeld op basis van data beter kunnen voorspellen waar de behoefte van onze klanten naartoe gaat en hen nog beter van dienst zijn. Ik heb heel veel zin daar mijn bijdrage aan te leveren.

Je krijgt hier veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik net gestart met een Green Belt opleiding en is er de mogelijkheid om me in de toekomst in zaken als Advanced Analytics te verdiepen. Dat is allemaal mogelijk.

Pragnya Prabhu, Integration DevOps Engineer

‘Ik word graag uitgedaagd in mijn werk en hier leer ik iedere dag iets nieuws.’

Eind 2020 kwam ik vanuit India naar Nederland en sinds november 2022 werk ik bij Sligro in het Operational Excellence-team binnen de afdeling Integratie. In mijn functie verzorg ik de integratie van verschillende systemen binnen Sligro met externe systemen, bijvoorbeeld voor de afdeling HR of Marketing. Het team waar ik in werk is ook verantwoordelijk voor het monitoren van al bestaande API’s. We houden in de gaten of alles werkt naar behoren en lossen eventuele problemen op die klanten ervaren met hun API’s.

We werken agile met sprints van steeds drie weken, waarbij we na twee sprints evalueren wat er goed ging, wat beter dan verwacht en wat nog beter kan. Ik kan in mijn werk altijd rekenen op support van mijn collega’s en mijn leidinggevende. Er wordt bij Sligro veel tijd in je geïnvesteerd. Om de week heb ik voortgangsgesprekken over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook bespreken we hoe ik kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Integratie. Ik leer en ontdek iedere dag weer nieuwe dingen en er zijn steeds nieuwe uitdagingen. Dat motiveert me enorm.

Erwin van den Broek, Product Owner Online

‘Ik heb echt een brugfunctie tussen techniek en de business. Dat maakt mijn werk heel afwisselend.’

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven heb ik 8 jaar gewerkt bij een klein softwarebedrijf. Om mijn blik te verbreden, wilde ik graag de overstap maken naar een groot bedrijf en zo kwam ik bij Sligro terecht. Binnen de afdeling Online ben ik nu Product Owner voor het team Transaction. Dit team richt zich op de bestelreis van de klant, die we steeds makkelijker en sneller maken. Samen met mijn collega’s vanuit de businesskant stellen we een roadmap op waarin we onze ambities vastleggen en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Vervolgens ga ik met mijn team, waarin business analisten, developers en testers zitten, aan de slag om dit te realiseren. Heel gevarieerd werk waarbij we continu kijken hoe we het verschil kunnen maken voor de klant door middel van onze technische oplossingen.

Wat me aangenaam verraste binnen Sligro was de hoeveelheid vrijheid die ik in mijn functie krijg. Sligro wil echt vooruit en als je ideeën hebt hoe je daar een bijdrage aan kunt leveren, krijg je alle ruimte om die ideeën uit te werken en ze verder te brengen.

Sjoerd Klomp, Product Owner IT Data Platform

‘Met mijn team werk ik met de modernste technologieën aan ons nieuwe dataplatform in de cloud.’

Na mijn studie Information Management aan de Tilburg University heb ik eerst 8 jaar bij andere bedrijven gewerkt voordat Sligro me voor deze functie benaderde. Het sprak me aan dat je bij Sligro bijdraagt aan iets tastbaars: producten die van A naar B gaan; een vestiging die je fysiek kunt bezoeken. Bovendien ben ik een echte foodie, net als veel van mijn collega’s. Vakinhoudelijk vond ik het heel interessant om weer met nieuwe vraagstukken op het vlak van data en technologie aan de slag te gaan in een voor mij nieuwe branche.

In mijn functie houd ik mij samen met mijn team bezig met het opzetten van ons nieuwe dataplatform. Dit doen we in Google Cloud. Ik werk daarbij met de meest moderne technologieën en tools die ons dataplatform completer maken. Daarbij kan ik goed mijn eigen inzichten en ideeën kwijt. Door mijn werk draag ik ook bij aan de vooruitgang van Sligro als geheel. Samen helpen we de klanten van Sligro verder en daar doen we het toch voor.

Roy Sprangers, B2B/EDI Expert

‘De combinatie van techniek en klantcontacten maakt mijn werk heel afwisselend.’

Ik beschouw mezelf als een mooi voorbeeld van hoe je je bij Sligro kunt ontwikkelen: tijdens mijn studie Geschiedenis had ik een logistieke bijbaan bij de Bezorgservice. Na een korte loopbaan als Journalist ben ik fulltime in de logistiek gaan werken; van Logistiek Medewerker ben ik doorgegroeid naar Teamleider en naar Groepsmanager. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Supply Chain op het hoofdkantoor en inmiddels werk ik alweer een aantal jaren op de IT-afdeling.

In mijn huidige functie zorg ik ervoor dat we voor onze klanten, als zij met een eigen inkoopplatform werken, een goede koppeling met onze bestelsystemen tot stand brengen. Daarbij breng ik in kaart hoe de IT-omgeving van de klant eruit ziet en kijk ik wat er aan onze kant nodig is om de juiste koppeling op te zetten. Het is belangrijk dat ik voor de klant én voor mijn technische collega’s een goede gesprekspartner ben. Daarom is het fijn dat er binnen Sligro altijd mogelijkheden zijn om je technisch verder te ontwikkelen. Ik vind het projectmatig werken met klanten een van de leukste dingen aan mijn baan. Omdat alle klanten anders zijn, wordt mijn werk zeker geen routine.

Job Timmen, Business Intelligence Consultant

‘Ik krijg hier alle ruimte om zelf invulling aan mijn werkzaamheden te geven.’

Na mijn studie bedrijfskunde met specialisatie strategic management ben ik bij Sligro Food Group begonnen als Business Intelligence Consultant. Data krijgt een steeds groter strategisch belang in organisaties, zo ook bij Sligro. In deze functie heb ik met de hele organisatie te maken: sales, HR, logistiek, productie, kwaliteitsmanagement. Wat ik heel leuk vind is dat ik voor een belangrijk deel zelf invulling kan geven aan mijn werkzaamheden. Daarbij kan ik ideeën aandragen hoe ik de business het beste kan ondersteunen in hun vragen. Hierbij gaan we steeds meer naar de toekomst kijken.

Zo willen we bijvoorbeeld op basis van data beter kunnen voorspellen waar de behoefte van onze klanten naartoe gaat en hen nog beter van dienst zijn. Ik heb heel veel zin daar mijn bijdrage aan te leveren.

Je krijgt hier veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik net gestart met een Green Belt opleiding en is er de mogelijkheid om me in de toekomst in zaken als Advanced Analytics te verdiepen. Dat is allemaal mogelijk.

Pragnya Prabhu, Integration DevOps Engineer

‘Ik word graag uitgedaagd in mijn werk en hier leer ik iedere dag iets nieuws.’

Eind 2020 kwam ik vanuit India naar Nederland en sinds november 2022 werk ik bij Sligro in het Operational Excellence-team binnen de afdeling Integratie. In mijn functie verzorg ik de integratie van verschillende systemen binnen Sligro met externe systemen, bijvoorbeeld voor de afdeling HR of Marketing. Het team waar ik in werk is ook verantwoordelijk voor het monitoren van al bestaande API’s. We houden in de gaten of alles werkt naar behoren en lossen eventuele problemen op die klanten ervaren met hun API’s.

We werken agile met sprints van steeds drie weken, waarbij we na twee sprints evalueren wat er goed ging, wat beter dan verwacht en wat nog beter kan. Ik kan in mijn werk altijd rekenen op support van mijn collega’s en mijn leidinggevende. Er wordt bij Sligro veel tijd in je geïnvesteerd. Om de week heb ik voortgangsgesprekken over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook bespreken we hoe ik kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Integratie. Ik leer en ontdek iedere dag weer nieuwe dingen en er zijn steeds nieuwe uitdagingen. Dat motiveert me enorm.

Erwin van den Broek, Product Owner Online

‘Ik heb echt een brugfunctie tussen techniek en de business. Dat maakt mijn werk heel afwisselend.’

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven heb ik 8 jaar gewerkt bij een klein softwarebedrijf. Om mijn blik te verbreden, wilde ik graag de overstap maken naar een groot bedrijf en zo kwam ik bij Sligro terecht. Binnen de afdeling Online ben ik nu Product Owner voor het team Transaction. Dit team richt zich op de bestelreis van de klant, die we steeds makkelijker en sneller maken. Samen met mijn collega’s vanuit de businesskant stellen we een roadmap op waarin we onze ambities vastleggen en hoe we daar invulling aan kunnen geven. Vervolgens ga ik met mijn team, waarin business analisten, developers en testers zitten, aan de slag om dit te realiseren. Heel gevarieerd werk waarbij we continu kijken hoe we het verschil kunnen maken voor de klant door middel van onze technische oplossingen.

Wat me aangenaam verraste binnen Sligro was de hoeveelheid vrijheid die ik in mijn functie krijg. Sligro wil echt vooruit en als je ideeën hebt hoe je daar een bijdrage aan kunt leveren, krijg je alle ruimte om die ideeën uit te werken en ze verder te brengen.

Sjoerd Klomp, Product Owner IT Data Platform

‘Met mijn team werk ik met de modernste technologieën aan ons nieuwe dataplatform in de cloud.’

Na mijn studie Information Management aan de Tilburg University heb ik eerst 8 jaar bij andere bedrijven gewerkt voordat Sligro me voor deze functie benaderde. Het sprak me aan dat je bij Sligro bijdraagt aan iets tastbaars: producten die van A naar B gaan; een vestiging die je fysiek kunt bezoeken. Bovendien ben ik een echte foodie, net als veel van mijn collega’s. Vakinhoudelijk vond ik het heel interessant om weer met nieuwe vraagstukken op het vlak van data en technologie aan de slag te gaan in een voor mij nieuwe branche.

In mijn functie houd ik mij samen met mijn team bezig met het opzetten van ons nieuwe dataplatform. Dit doen we in Google Cloud. Ik werk daarbij met de meest moderne technologieën en tools die ons dataplatform completer maken. Daarbij kan ik goed mijn eigen inzichten en ideeën kwijt. Door mijn werk draag ik ook bij aan de vooruitgang van Sligro als geheel. Samen helpen we de klanten van Sligro verder en daar doen we het toch voor.

Roy Sprangers, B2B/EDI Expert

‘De combinatie van techniek en klantcontacten maakt mijn werk heel afwisselend.’

Ik beschouw mezelf als een mooi voorbeeld van hoe je je bij Sligro kunt ontwikkelen: tijdens mijn studie Geschiedenis had ik een logistieke bijbaan bij de Bezorgservice. Na een korte loopbaan als Journalist ben ik fulltime in de logistiek gaan werken; van Logistiek Medewerker ben ik doorgegroeid naar Teamleider en naar Groepsmanager. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Supply Chain op het hoofdkantoor en inmiddels werk ik alweer een aantal jaren op de IT-afdeling.

In mijn huidige functie zorg ik ervoor dat we voor onze klanten, als zij met een eigen inkoopplatform werken, een goede koppeling met onze bestelsystemen tot stand brengen. Daarbij breng ik in kaart hoe de IT-omgeving van de klant eruit ziet en kijk ik wat er aan onze kant nodig is om de juiste koppeling op te zetten. Het is belangrijk dat ik voor de klant én voor mijn technische collega’s een goede gesprekspartner ben. Daarom is het fijn dat er binnen Sligro altijd mogelijkheden zijn om je technisch verder te ontwikkelen. Ik vind het projectmatig werken met klanten een van de leukste dingen aan mijn baan. Omdat alle klanten anders zijn, wordt mijn werk zeker geen routine.

Meer weten over Data & Analytics? Neem contact op met onze Recruiter!

Alice van Ommen

email: avanommen@sligro.nl

telefoon: 0615194104

 

 

Meer weten over Data & Analytics? Neem contact op met onze Recruiter!

Alice van Ommen

email: avanommen@sligro.nl

telefoon: 0615194104