NL_Vacatures_Finance

Vacatures Finance bij Sligro 

Als je wilt werken in het financiële hart van een groeiend beursgenoteerd familiebedrijf, dan kun je bij Sligro Food Group alle kanten op. We bieden je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

✅ Werken in en een bijdrage leveren aan een organisatie die continu in ontwikkeling is
✅ Goede werk-privébalans
✅ Veel contacten met interne en externe partijen;
✅ In een ondernemende, collegiale sfeer werken aan betrouwbare financiële informatie
✅ Allerlei mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien

👉 Net afgestudeerd? Ook voor starters hebben we allerlei mogelijkheden!

Samen zorgen we voor gestroomlijnde financiële processen, controles en forecasting

Sligro Food Group is de marktleider in foodservice. Het aantal klanten dat onze zelfbedieningsvestigingen bezoekt of digitaal bij ons bestelt groeit nog elke dag. Ook ons assortiment wordt steeds uitgebreider. Bovendien heeft Sligro ambitieuze groeiambities. Om hierbij het financiële overzicht te houden en betrouwbare prognoses te kunnen maken, is een goed functionerende afdeling Finance & Control essentieel. Binnen deze afdeling werken in totaal bijna 70 mensen, verdeeld over drie disciplines:

1. Finance
2. Business Control
3. Group Control

In een informele sfeer werken we hier samen in een organisatie waar een sterke ondernemersmentaliteit heerst.

Lees hieronder verder over de verschillende teams binnen Finance & Control. Wil je van onze collega’s iets meer horen over hun functie en hoe het werken bij Sligro hen bevalt? Hun verhalen vind je ook op deze pagina.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 6 van 6
Vacaturetitel Merk Locatie
Herstel
Administratief Medewerker Accounts Receivable | Veghel | Sligro Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Financial Controller | Sligro | Veghel
Financial Controller | Sligro | Veghel Veghel, NL, 5466 RB 8 jul. 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Accounts Payable | Sligro | Veghel
Medewerker Accounts Payable | Sligro | Veghel Veghel, NL, 5466 RB 6 jul. 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Senior Controller | Sligro | Veghel
Senior Controller | Sligro | Veghel Veghel, NL, 5466 RB 5 jul. 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Binnendienst | Smitvis | Veghel
Medewerker Binnendienst | Smitvis | Veghel Veghel, NL, 5466 RB 25 jun. 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Salarisadministrateur / Payroll Professional | Sligro | Veghel Sligro Veghel, NL, 5466 RB

Naast je administratieve werkzaamheden heb je ook veel in- en externe contacten

Als je binnen Finance, waarin ruim 40 mensen actief zijn, werkt in het team debiteuren- of crediteurenbeheer, dan omvat je werk meer dan alleen administratieve werkzaamheden. Veel van onze administratieve processen, zoals de facturatie en bankboekingen, zijn geautomatiseerd. Jij controleert of alles goed verloopt. Als er handmatige facturen gemaakt of correcties uitgevoerd moeten worden, dan pak jij dit op. Betaalt een debiteur te laat, dan neem jij contact op om te achterhalen of daar een reden voor is. Je overlegt dit ook intern met Sales.

Als Medewerker Crediteurenadministratie ondersteun je bij het verwerken, beheren en analyseren van de inkomende nota’s. Als je ziet dat een inkoopfactuur afwijkt, dan neem je in overleg met je collega’s van Inkoop contact op met de leveranciers. 

Op onze Salarisadministratie draait alles om de juiste verloning en wat daarmee te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maandelijkse aangifte loonheffing en het afdragen van sociale lasten en pensioenpremies. Als je hier werkt, heb je regelmatig contact met je collega’s van HR. Dit gaat over onderwerpen als urenadministratie, overname-integraties, cao interpretaties en winstdelingsregelingen. Over betaald zwangerschaps- en ouderschapsverlof heb je weer contact met het UWV om ervoor te zorgen dat de financiële afwikkeling hiervan ook goed verloopt.

Zorgen voor betrouwbare cijfers waarmee we verder kunnen bouwen

Ieder jaar zijn we een van de eerste bedrijven die met de jaarcijfers naar buiten komen. Een mooie prestatie van onze afdeling Finance. Hierna stelt Group Control de te publiceren jaarrekening en het jaarverslag op.

Ons Financial Control team zorgt ervoor dat alle financiële informatie goed is verwerkt in de systemen. In dit team zorg je iedere maand voor een juiste verantwoording van de cijfers. Ook lever je input aan Business Control en Group Control voor de managementrapportages voor in- en externe betrokken partijen, zoals de Directie en Raad van Commissarissen. Bovendien is het Financial Control team verantwoordelijk voor de juiste inrichting van de administratieve systemen bij afdeling overstijgende projecten en voor de verschillende belastingaangiftes.

Help jij de juiste koers uitzetten voor onze organisatie, waarbij je bijstuurt waar nodig?

Op dit moment bestaat ons Business Control team uit 17 mensen. In dit team houd je je bezig met het vertalen van onze strategische doelstellingen naar een financieel meerjarenplan, om dit vervolgens op te delen in jaar- en maandplannen. Iedere maand bepalen de Business Controllers aan de hand van de cijfers van hun collega’s van Financial Control in hoeverre onze verwachtingen gerealiseerd zijn en of er bijgestuurd moet worden. Bij afwijkingen maak je analyses om te zien waar deze door veroorzaakt worden en wat mogelijke oplossingen zijn. Daarbij werk je nauw samen met onder andere Marketing en Sales of met de bezorgservice- of zelfbedieningsvestigingen. Bijvoorbeeld als we zien dat het rendement op een specifieke klant achterblijft bij de prognose. En dan zijn er altijd ad-hoc-situaties waarbij de input vanuit Business Control essentieel is, zoals bij de acquisitie van nieuwe vestigingen.

Binnen Business Control hebben we ook de teams Korting & Bonussen en Bonussen & Contractbeheer. In deze teams bewaak je alle contracten met klanten en leveranciers en rapporteer je aan een van de Business Controllers.

Sligro Food Group is naast Nederland ook in België actief; het Group Business Control team stuurt de landoverstijgende Control-activiteiten aan. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van Inkoop- en Assortimentsmanagement, maar ook bijvoorbeeld ICT.

Strategisch aan de slag binnen Group Control

Group Control telt 10 mensen en heeft een strategische functie binnen Sligro. Binnen dit team kan het zijn dat je je bezighoudt met het opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag. Daarbij is consolidatie van de cijfers van alle onderdelen van de groep een belangrijk aspect. Of je focus ligt op het vastleggen van het financieel beleid en control framework van onze organisatie. In dit kader volg je nauwgezet de veranderingen in wet- en regelgeving, waarna je een vertaalslag maakt voor de Sligro-organisatie. Zo hebben we bijvoorbeeld, gezien het belang van duurzaamheid, onlangs de functie ESG Controller in het leven geroepen.

Je kunt binnen Group Control dwars door de organisatie heen betrokken zijn bij diverse projecten waarin Finance een rol speelt. Een belangrijk project in dit kader is de implementatie van SAP.

Als je bij Sligro werkt krijg je alle ruimte om verder te groeien

Je kunt binnen Finance & Control alle kanten op. Als Junior Business Controller is het bijvoorbeeld mogelijk via Senior Business Controller door te groeien naar Group Business Controller. Als Medewerker Crediteurenadministratie kun je doorgroeien naar Teamleider of misschien wil je liever richting Salarisadministratie of Financial Control? Of je maakt als Business Analist binnen Group Control de overstap naar het IT & Data team. Het kan ook zijn dat je, wanneer je Sligro beter hebt leren kennen, helemaal een andere kant op wilt binnen onze organisatie. Aan jou de keuze! Via onder andere de Sligro Academy bieden we je allerlei trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen.

Een gedeelde passie voor food

Het mooie aan werken in Finance & Control bij Sligro is dat je overal merkt dat je collega’s echt iets hebben met lekker eten en drinken. Hoe kan het ook anders met zo’n groot aanbod aan artikelen op dit vlak. Je zult dan ook merken dat het op je werk regelmatig over recepten, koken en uit eten gaan gaat.

Maak kennis met Femke, Magdalena, Danny, Thomas en Paul en lees waarom zij bij ons werken:

"Ik ging al snel aan de slag met een heel groot project, dat vond ik heel tof."

Femke Rijkers, Business Analist Debiteurenadministratie & Geldmiddelen

"Ik heb Finance & Control gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Na mijn afstuderen in juni 2020 ben ik meteen bij Sligro aan de slag gegaan op de afdeling Debiteurenadministratie en daarbinnen specifiek bij de SEPA-Desk. Dat is de afdeling die zich met name bezighoudt met klantacceptatie, klantinrichting en automatische incasso. Daar kwam een paar jaar geleden de afdeling Heineken Sligro Financial Services bij. Deze afdeling is ontstaan uit het project ‘One Invoice’ dat als doel had klanten, vanwege de samenwerking van Sligro en Heineken, één gecombineerde factuur te kunnen sturen. Ik was al vroeg betrokken bij dit project en heb dus eigenlijk ook die afdeling mee mogen opzetten. Van hieruit heb ik kunnen doorgroeien naar de functie Business Analist en ik ben nu vooral bezig met procesverbeteringen: hoe kunnen we het proces van klantacceptatie en klantinrichting efficiënter doen.

Het ‘One Invoice’ project is echt een heel groot project geweest dat zeker 2 jaar in beslag heeft genomen. Het was een heel tof project om aan mee te werken. De vrijheid, de ruimte om me te bewijzen en het vertrouwen dat ik kreeg van mijn manager waren ontzettend fijn. Wat ik ook top vind, is de supergezellige sfeer op de afdeling. In de pauzes gaan we bijvoorbeeld lekker met z’n allen tafelvoetballen. Die gezelligheid onder elkaar vind ik heel belangrijk. Je zit toch heel wat uren per week met elkaar samen."

"Ik ging al snel aan de slag met een heel groot project, dat vond ik heel tof."

Femke Rijkers, Business Analist Debiteurenadministratie & Geldmiddelen

"Ik heb Finance & Control gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Na mijn afstuderen in juni 2020 ben ik meteen bij Sligro aan de slag gegaan op de afdeling Debiteurenadministratie en daarbinnen specifiek bij de SEPA-Desk. Dat is de afdeling die zich met name bezighoudt met klantacceptatie, klantinrichting en automatische incasso. Daar kwam een paar jaar geleden de afdeling Heineken Sligro Financial Services bij. Deze afdeling is ontstaan uit het project ‘One Invoice’ dat als doel had klanten, vanwege de samenwerking van Sligro en Heineken, één gecombineerde factuur te kunnen sturen. Ik was al vroeg betrokken bij dit project en heb dus eigenlijk ook die afdeling mee mogen opzetten. Van hieruit heb ik kunnen doorgroeien naar de functie Business Analist en ik ben nu vooral bezig met procesverbeteringen: hoe kunnen we het proces van klantacceptatie en klantinrichting efficiënter doen.

Het ‘One Invoice’ project is echt een heel groot project geweest dat zeker 2 jaar in beslag heeft genomen. Het was een heel tof project om aan mee te werken. De vrijheid, de ruimte om me te bewijzen en het vertrouwen dat ik kreeg van mijn manager waren ontzettend fijn. Wat ik ook top vind, is de supergezellige sfeer op de afdeling. In de pauzes gaan we bijvoorbeeld lekker met z’n allen tafelvoetballen. Die gezelligheid onder elkaar vind ik heel belangrijk. Je zit toch heel wat uren per week met elkaar samen."

"Sligro laat duidelijk merken dat je gewaardeerd wordt."

Magdalena Tuncay, Administratief Medewerker Salarisadministratie

"Ik werk sinds juni 2022 bij Sligro. In eerste instantie via het uitzendbureau om de Salarisadministratie in de drukke periode tussen de zomervakantie en het einde van het jaar te ondersteunen. Toen er een plekje vrij kwam in september heb ik tijdens een gesprek met mijn leidinggevende en een collega op de afdeling aangegeven dat ik graag bij Sligro in dienst zou willen komen. Zij zagen mijn ambities en nu heb ik een contract.

In mijn werk ondersteun ik mijn collega’s bij het hele proces van verloning. Ik verwerk bijvoorbeeld declaraties, controleer of alle gegevens in onze systemen kloppen en voer eventuele aanpassingen door. Daarnaast help ik onder meer met het berekenen van toeslagen voor mensen die in de nachtdienst werken en stel ik werkgeversverklaringen op. Bij Salarisadministratie zit je een beetje op de grens van HR en Finance. Er veranderen regelmatig zaken in de wetgeving die HR raken en daarmee ook de Salarisadministratie. Dat maakt het werk dynamisch.

De hele afdeling Finance is een gezellig en hecht team, waarin iedereen elkaar helpt. Er zijn ook regelmatig teamuitjes, waardoor je je collega’s nog beter kunt leren kennen. Verder organiseert Sligro van alles voor de medewerkers zoals een Sinterklaasfeest, waar mijn kinderen enorm van hebben genoten. Je voelt je als medewerker echt gewaardeerd. Het menselijke aspect is binnen Sligro heel belangrijk."

"Sligro laat duidelijk merken dat je gewaardeerd wordt."

Magdalena Tuncay, Administratief Medewerker Salarisadministratie

"Ik werk sinds juni 2022 bij Sligro. In eerste instantie via het uitzendbureau om de Salarisadministratie in de drukke periode tussen de zomervakantie en het einde van het jaar te ondersteunen. Toen er een plekje vrij kwam in september heb ik tijdens een gesprek met mijn leidinggevende en een collega op de afdeling aangegeven dat ik graag bij Sligro in dienst zou willen komen. Zij zagen mijn ambities en nu heb ik een contract.

In mijn werk ondersteun ik mijn collega’s bij het hele proces van verloning. Ik verwerk bijvoorbeeld declaraties, controleer of alle gegevens in onze systemen kloppen en voer eventuele aanpassingen door. Daarnaast help ik onder meer met het berekenen van toeslagen voor mensen die in de nachtdienst werken en stel ik werkgeversverklaringen op. Bij Salarisadministratie zit je een beetje op de grens van HR en Finance. Er veranderen regelmatig zaken in de wetgeving die HR raken en daarmee ook de Salarisadministratie. Dat maakt het werk dynamisch.

De hele afdeling Finance is een gezellig en hecht team, waarin iedereen elkaar helpt. Er zijn ook regelmatig teamuitjes, waardoor je je collega’s nog beter kunt leren kennen. Verder organiseert Sligro van alles voor de medewerkers zoals een Sinterklaasfeest, waar mijn kinderen enorm van hebben genoten. Je voelt je als medewerker echt gewaardeerd. Het menselijke aspect is binnen Sligro heel belangrijk."

"Ieder jaar opnieuw publiceren we als een van de eerste beursgenoteerde bedrijven onze jaarcijfers. Daar ben ik trots op."

Danny Das, Manager Financial Control

"Tijdens mijn studie Fiscale Economie had ik al een bijbaan bij Sligro in Eindhoven. Na mijn afstuderen heb ik eerst anderhalf jaar bij een grote bank gewerkt. Toen ik hoorde dat er bij Sligro een vacature was voor een Junior Financial Professional heb ik meteen gesolliciteerd. Na een jaar werd ik Fiscaal Controller. Ik heb nog een tussenstap gemaakt als Belastingadviseur bij een accountantskantoor en ben toen weer teruggekomen bij Sligro als Fiscaal Controller. Nu met het doel om binnen Finance bij Sligro door te groeien. Dat is gelukt, inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Manager Financial Control.

Met mijn team van zes mensen ben ik verantwoordelijk voor de cijfers van Sligro Food Group Nederland en de overgenomen Metro-vestigingen in België. Ook zijn we verantwoordelijk voor de diverse belastingaangiftes en de contacten met externe adviseurs en de controlerend accountant. We zijn het hart van de afdeling Financiën. Het is traditie dat Sligro als beursgenoteerd bedrijf ieder jaar als eerste de jaarcijfers publiceert. Dat is een hectische periode waarin we met het hele team keihard werken. Het geeft dan een enorme voldoening als het weer gelukt is.

De werksfeer bij Sligro is heel goed, het is een warm bedrijf, dat merk je zodra je binnenkomt. In mijn eigen team vind ik dat ook belangrijk. Daarnaast heb je binnen Sligro een goed carrièreperspectief, er komen voldoende kansen voorbij waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen."

"Ieder jaar opnieuw publiceren we als een van de eerste beursgenoteerde bedrijven onze jaarcijfers. Daar ben ik trots op."

Danny Das, Manager Financial Control

"Tijdens mijn studie Fiscale Economie had ik al een bijbaan bij Sligro in Eindhoven. Na mijn afstuderen heb ik eerst anderhalf jaar bij een grote bank gewerkt. Toen ik hoorde dat er bij Sligro een vacature was voor een Junior Financial Professional heb ik meteen gesolliciteerd. Na een jaar werd ik Fiscaal Controller. Ik heb nog een tussenstap gemaakt als Belastingadviseur bij een accountantskantoor en ben toen weer teruggekomen bij Sligro als Fiscaal Controller. Nu met het doel om binnen Finance bij Sligro door te groeien. Dat is gelukt, inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie Manager Financial Control.

Met mijn team van zes mensen ben ik verantwoordelijk voor de cijfers van Sligro Food Group Nederland en de overgenomen Metro-vestigingen in België. Ook zijn we verantwoordelijk voor de diverse belastingaangiftes en de contacten met externe adviseurs en de controlerend accountant. We zijn het hart van de afdeling Financiën. Het is traditie dat Sligro als beursgenoteerd bedrijf ieder jaar als eerste de jaarcijfers publiceert. Dat is een hectische periode waarin we met het hele team keihard werken. Het geeft dan een enorme voldoening als het weer gelukt is.

De werksfeer bij Sligro is heel goed, het is een warm bedrijf, dat merk je zodra je binnenkomt. In mijn eigen team vind ik dat ook belangrijk. Daarnaast heb je binnen Sligro een goed carrièreperspectief, er komen voldoende kansen voorbij waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen."

"Het analyseren van cijfers kan best abstract zijn. De tastbare producten die Sligro verkoopt maken dit juist weer concreter."

Thomas Krebbekx, Business Controller

"Tijdens mijn master Financieel Management had ik een bijbaan in een wijnwinkel: leuke producten en leuke klanten. Ik heb toen al besloten dat ik na mijn afstuderen wilde werken in een sector die met food te maken had. Toen ik de vacature Junior Business Controller bij Sligro zag heb ik dus meteen gesolliciteerd.

Na anderhalf jaar algemene business controlling werkzaamheden ben ik richting business controlling voor Sales gegaan. Mijn functie is enorm gevarieerd, iedere dag is anders. Ik houd me bezig met het samenvatten en analyseren van de cijfers: wat is er de afgelopen periode gebeurd, wat betekent dat voor de toekomst? Ook ben ik betrokken bij de jaarbegroting en bij de update die we ieder kwartaal maken. Daarin kijken we hoe de werkelijkheid zich verhoudt tot de begroting. Daarnaast doe ik veel ad-hoc-werkzaamheden. Zo maak ik bijvoorbeeld rendementsanalyses op specifieke klanten. Die nemen de Accountmanagers mee in hun voorbereiding voor contractonderhandelingen. Daarnaast werk ik regelmatig aan specifieke projecten, zoals de integratie van de nieuwe Sligro-vestigingen.

Er is binnen Sligro veel aandacht voor je toekomstplannen, waardoor je daar zelf ook goed over nadenkt. Je merkt aan alles dat Sligro haar medewerkers belangrijk vindt. Niet alleen willen ze jou leren kennen, ze willen ook dat de medewerkers elkáár kennen. Er is veel ruimte voor gezelligheid op kantoor. Je herkent bij je collega’s ook de liefde voor food, dat delen we met elkaar."

"Het analyseren van cijfers kan best abstract zijn. De tastbare producten die Sligro verkoopt maken dit juist weer concreter."

Thomas Krebbekx, Business Controller

"Tijdens mijn master Financieel Management had ik een bijbaan in een wijnwinkel: leuke producten en leuke klanten. Ik heb toen al besloten dat ik na mijn afstuderen wilde werken in een sector die met food te maken had. Toen ik de vacature Junior Business Controller bij Sligro zag heb ik dus meteen gesolliciteerd.

Na anderhalf jaar algemene business controlling werkzaamheden ben ik richting business controlling voor Sales gegaan. Mijn functie is enorm gevarieerd, iedere dag is anders. Ik houd me bezig met het samenvatten en analyseren van de cijfers: wat is er de afgelopen periode gebeurd, wat betekent dat voor de toekomst? Ook ben ik betrokken bij de jaarbegroting en bij de update die we ieder kwartaal maken. Daarin kijken we hoe de werkelijkheid zich verhoudt tot de begroting. Daarnaast doe ik veel ad-hoc-werkzaamheden. Zo maak ik bijvoorbeeld rendementsanalyses op specifieke klanten. Die nemen de Accountmanagers mee in hun voorbereiding voor contractonderhandelingen. Daarnaast werk ik regelmatig aan specifieke projecten, zoals de integratie van de nieuwe Sligro-vestigingen.

Er is binnen Sligro veel aandacht voor je toekomstplannen, waardoor je daar zelf ook goed over nadenkt. Je merkt aan alles dat Sligro haar medewerkers belangrijk vindt. Niet alleen willen ze jou leren kennen, ze willen ook dat de medewerkers elkáár kennen. Er is veel ruimte voor gezelligheid op kantoor. Je herkent bij je collega’s ook de liefde voor food, dat delen we met elkaar."

"Ik zit in mijn functie dichtbij het vuur: ik ben vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen en meetbaar maken van plannen."

Paul Smeets, Senior Business Controller

"Toen ik drie jaar geleden in gesprek raakte voor de functie Senior Business Controller had ik onmiddellijk een goed gevoel bij Sligro als mogelijke nieuwe werkgever. De foodsector is een prachtige sector om in te werken, helemaal met het grote aantal klanten en de hoeveelheid artikelen en klantdata waar je bij Sligro mee te maken krijgt.

Ik ben gekoppeld aan BS Sales, dat zich commercieel primair bezighoudt met het bedienen van klanten vanuit de Bezorgservice. Als lid van het MT van BS Sales werk ik als een soort Financial Business Partner op het snijvlak van Sales en Finance. Ik geef gevraagd en ongevraagd input en advies op financieel gebied en ben betrokken bij het ontwikkelen van plannen en prognoses. Ook zorg ik dat de resultaten meetbaar zijn.

Ik draag actief bij aan de verdere professionalisering en strategische en tactische keuzes van de organisatie. Met dat doel overleg ik regelmatig met Sales: waar hebben zij behoefte aan, hoe is het resultaat ten opzichte van de prognose, waar en hoe moeten en kunnen we bijsturen. Ongeveer de helft van mijn tijd besteed ik aan het maken van analyses en rapportages. Niet alleen voor Sales, ook voor de directie en het bestuur van Sligro.

Sligro is een echt mensenbedrijf met een positieve sfeer. Er wordt regelmatig intern onderzoek gedaan naar wat er nóg beter kan, terwijl er gewoon al heel veel goed gaat. Ik ben er trots op om hier te werken."

"Ik zit in mijn functie dichtbij het vuur: ik ben vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen en meetbaar maken van plannen."

Paul Smeets, Senior Business Controller

"Toen ik drie jaar geleden in gesprek raakte voor de functie Senior Business Controller had ik onmiddellijk een goed gevoel bij Sligro als mogelijke nieuwe werkgever. De foodsector is een prachtige sector om in te werken, helemaal met het grote aantal klanten en de hoeveelheid artikelen en klantdata waar je bij Sligro mee te maken krijgt.

Ik ben gekoppeld aan BS Sales, dat zich commercieel primair bezighoudt met het bedienen van klanten vanuit de Bezorgservice. Als lid van het MT van BS Sales werk ik als een soort Financial Business Partner op het snijvlak van Sales en Finance. Ik geef gevraagd en ongevraagd input en advies op financieel gebied en ben betrokken bij het ontwikkelen van plannen en prognoses. Ook zorg ik dat de resultaten meetbaar zijn.

Ik draag actief bij aan de verdere professionalisering en strategische en tactische keuzes van de organisatie. Met dat doel overleg ik regelmatig met Sales: waar hebben zij behoefte aan, hoe is het resultaat ten opzichte van de prognose, waar en hoe moeten en kunnen we bijsturen. Ongeveer de helft van mijn tijd besteed ik aan het maken van analyses en rapportages. Niet alleen voor Sales, ook voor de directie en het bestuur van Sligro.

Sligro is een echt mensenbedrijf met een positieve sfeer. Er wordt regelmatig intern onderzoek gedaan naar wat er nóg beter kan, terwijl er gewoon al heel veel goed gaat. Ik ben er trots op om hier te werken."

Meer weten over de mogelijkheden bij onze afdeling Finance? Neem contact op met onze Recruiter!

Ellis van Zutphen

E-mail: evanzutphen@sligro.nl

Mobiel: 0621684335

Meer weten over onze Finance vacatures? Mail, bel, whatsapp met onze Recruiter!

Ellis van Zutphen

E-mail: evanzutphen@sligro.nl

Mobiel: 0621684335