Werken bij CuliVers, onderdeel van Sligro Food Group

Van een eenpersoonsmaaltijd voor iemand met een speciaal dieet tot de maaltijden voor een kleinschalig verzorgingstehuis of de avondmaaltijd voor 6.000 militairen tijdens de Vierdaagse in Nijmegen. Bij CuliVers bereiden we het allemaal!
We hebben allerlei verschillende vacatures. Meer weten over wat je binnen ons gezellige team kunt doen? Lees verder!

Werken bij CuliVers biedt jou de volgende voordelen:
✅ Vrij in het weekend
✅ Een vast werkrooster: dat  voordelen biedt voor je privéleven
✅ Werken in een gezellig, collegiaal team
✅ Aantrekkelijke extra’s, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen en op leuke uitjes
✅ Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen CuliVers én binnen Sligro

Bij CuliVers in Eindhoven, onderdeel van Sligro Food Group, werken ongeveer 100 mensen in verschillende functies. Hier bereiden we iedere week maar liefst 150.000 kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten, soepen en sauzen voor allerlei soorten klanten. Zo maken we complete maaltijden voor bedrijven, zoals voor onze eigen kantines, institutionele- en zorginstellingen, onze zelfbedieningsgroothandels en ook voor grote evenementen. Daarnaast maken we ook maaltijdcomponenten voor de horeca, waardoor zij tijd besparen in de keuken.

Die maaltijden en maaltijdcomponenten ontwikkelen we in onze Proefkeuken; dit doen onze Culinair Adviseurs en Chef-koks in overleg met onze klanten. Die recepturen gaan vervolgens naar onze productiekeukens om daar in de gevraagde hoeveelheden bereid te worden door onze Koks. Daarna worden ze tailormade verpakt en van etiketten voorzien door onze Operators en Productiemedewerkers, voordat ze worden klaargezet voor transport naar onze klanten.

CuliVers groeit, dat biedt kansen!
CuliVers groeit, dat betekent dat er voor jou allerlei mogelijkheden zijn om door te groeien binnen ons bedrijf. Je kunt je verder ontwikkelen binnen je vakgebied of je kunt doorstromen naar een ander functiegebied als dat je interessant lijkt. En omdat CuliVers onderdeel is van Sligro Food Group zijn ook daar allerlei mogelijkheden. Je kunt vakgerichte en meer algemene opleidingen volgen, onder andere via ons online platform. Bovendien profiteer je ook van de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van Sligro Food Group.

Vind jouw nieuwe uitdaging bij CuliVers in onderstaande vacaturelijst
We hebben bij CuliVers verschillende vacatures, o.a. voor Koks, Operators, Logistiek Medewerkers en Productiemedewerkers.
Staat jouw uitdaging er niet tussen en wil je toch graag meer weten over de mogelijkheden om bij CuliVers aan de slag te gaan? Bel, mail, whatsapp dan met Hidde de Heer, onze Recruiter, via 06-25201600 of via hdeheer@sligro.nl

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 6 van 6
Vacaturetitel Merk Locatie
Herstel
Operator Autoclaaf | Sligro | CuliVers Eindhoven
Operator Autoclaaf | Sligro | CuliVers Eindhoven Eindhoven, NL, 5652 AV 18 feb. 2024
CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV
Bijbaan Kwaliteit | Sligro | CuliVers Eindhoven
Bijbaan Kwaliteit | Sligro | CuliVers Eindhoven Eindhoven, NL, 5652 AV 17 feb. 2024
CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV
Eerste Medewerker Logistiek (Meewerkend voorman) | Sligro | CuliVers Eindhoven CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV
Medewerker Afweegkeuken | Sligro | CuliVers
Medewerker Afweegkeuken | Sligro | CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV 7 feb. 2024
CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV
Technisch Coördinator | Sligro | CuliVers Eindhoven
Technisch Coördinator | Sligro | CuliVers Eindhoven Eindhoven, NL, 5652 AV 7 feb. 2024
CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV
Meewerkend Teamleider Verpakken | Sligro | CuliVers Eindhoven CuliVers Eindhoven, NL, 5652 AV

We hebben bij Culivers verschillende vacatures, o.a. voor Koks, Operators, Logistiek Medewerkers en Productiemedewerkers.

Als Kok werken volgens een vast rooster én de weekenden vrij? Dat kan bij CuliVers!
Heb je er genoeg van om 12 uur achter elkaar te moeten werken? Baal je dat je vaak aan het werk bent als je familie en vrienden vrij zijn? Onze Koks werken in een tweeploegendienst. Dat betekent dat je de ene week werkt van 7.00-15.00 en de andere week van 15.00-23.00. Als je wilt kun je overigens ook alleen in de avonddienst werken. Met dit vaste rooster heb je als Kok dus alle ruimte om werk en privé op een goede manier in te vullen en te combineren.

Onze Koks werken in een grote keuken die alle faciliteiten van een horecakeuken combineert met die van een zorginstelling. Tijdens je eerste weken word je gekoppeld aan een ervaren Kok. Zo leer je de hele keuken kennen en kan je daarna zelfstandig aan het werk.

Afwisselend werk als Operator terwijl je bovendien het beste uit je team haalt
De maaltijden en maaltijdcomponenten die onze Koks maken moeten natuurlijk goed verpakt worden en voorzien van de juiste etiketten. Hiervoor hebben we verschillende productielijnen ingericht. Als Operator ben je verantwoordelijk voor een van de zes productlijnen. Je bedient de machines en stuurt het team Productiemedewerkers aan dat aan jouw lijn werkt. Je zorgt ervoor dat de mensen in je team weten wat ze moeten doen en dat er zorgvuldig wordt gewerkt. We zijn natuurlijk wel met voeding bezig.

Onze Operators werken in tweeploegendiensten, van 6.00-14.00 en van 14.00-22.00. Soms werk je ook op zaterdagochtend, dat gaat altijd in overleg.

Veelzijdig werk in de logistiek – bij Culivers zijn er verschillende mogelijkheden
Bij CuliVers vind je verschillende logistieke functies. Onze Logistiek Medewerkers werken in de inkomende of uitgaande logistiek. De inkomende logistiek bestaat uit de onderdelen goederenontvangst, orderverzameling, voorraadbeheer en emballagewerkzaamheden. De uitgaande logistiek begint als de maaltijden bereid en verpakt zijn. Dan gaan de Orderpickers aan de slag om deze klaar te zetten voor verzending.

We werken in de logistiek in twee ploegen, waarbij je om de week ook in de avond werkt. In het weekend ben je  lekker vrij! 

Liever in de productie aan de slag? Ook dan kun je bij CuliVers alle kanten op!
Binnen onze organisatie hebben we op verschillende plekken regelmatig vacatures voor Productiemedewerkers. Bijvoorbeeld bij het afwegen van de ingrediënten waar de Koks mee aan de slag gaan, of aan een van onze productielijnen.  

Maak kennis met John, Luke, Mouayad en Stefan en lees waarom zij bij ons werken:

John van Erkel, Groepscoördinator Assemblage

“Het is belangrijker om goed met mensen om te kunnen gaan dan veel verstand van techniek te hebben.”

Mijn belangstelling voor verpakken is begonnen toen ik als Banketbakker in de productie werkte bij een grote fabrieksmatige banketbakker. Daar ging ik van het maken van taarten naar het op de juiste manier verpakken van diezelfde taarten. Ik werkte daar veel ’s nachts en onregelmatig. Toen mijn vrouw en ik een gezin wilden stichten besloot ik te zoeken naar een vaste basis met meer regelmaat. Wel wilde ik graag in de voeding en met verpakkingen actief blijven. Die kans vond ik bij Culivers. Inmiddels werk ik daar alweer 18 jaar.

De planning en roosters zijn lang van tevoren bekend
Ik ben gestart als Operator in de assemblage. Als Operator ben je verantwoordelijk voor jouw lijn. Je bedient de machines en stuurt je team van vier tot zeven Productiemedewerkers aan. Jij zorgt er dan voor dat je collega’s, die allemaal verschillende achtergronden hebben, goed samenwerken als team. Het is daarom belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan. Dat is belangrijker dan dat je echt technisch bent, al is het wel handig als je iets met techniek hebt. Je bouwt bijvoorbeeld tussentijds machines om als je een ander soort maaltijden gaat verpakken. Na twee jaar ben ik doorgegroeid naar Groepscoördinator Assemblage . Dan ben je ook verantwoordelijk voor de planning en de roosters. Je moet dan wel een beetje flexibel zijn. Er kan altijd iemand ziek worden of een dag vrij willen. Dan pas ik de planning daarop aan. We hoeven eigenlijk nooit ‘nee’ te zeggen als iemand vrij wil zijn.

Culivers is een leuk bedrijf om bij te werken. Er werken hier zo’n 100 mensen, dus je kent iedereen. Het is ook een hele platte organisatie, je kunt bij iedereen terecht. En tegelijkertijd heb je de zekerheid en veiligheid van een groot bedrijf als Sligro dat erboven staat. Dat geeft zekerheid, alles is ook goed geregeld. Je krijgt altijd je salaris op tijd en ze hebben een goede pensioenregeling. Ik heb al best wat bedrijven van binnen gezien, maar nog nooit zo’n goede werkgever gehad als Culivers.

Luke Moris, Groepsmanager Logistiek

“Ik krijg binnen Culivers veel kansen om me verder te ontwikkelen en door te groeien.”

Nadat ik acht jaar als Kok had gewerkt, wilde ik iets anders. Wel wilde ik in een omgeving werken waar ik mijn affiniteit met food nog steeds kwijt kon. En zo kwam ik zes jaar geleden bij Culivers in de logistiek terecht. Ik heb daar de kans gekregen een aantal mooie stappen te zetten. Ik begon als Medewerker Goederenontvangst. Daar controleer je niet alleen of je de juiste producten in de juiste hoeveelheid hebt ontvangen, maar je checkt ook de temperatuur, of de etiketten kloppen en of er beschadigingen zijn. Na dit een klein jaar gedaan te hebben, ben ik gestart met een nieuwe functie als Voorraadcontroleur. In die functie zorg je ervoor dat de werkelijke voorraad in de logistieke magazijnen overeenkomt met de voorraad in het systeem. Je signaleert afwijkingen en rapporteert dit aan de Inkoper en Groepscoördinator Logistiek. Omdat er bij Culivers gekookt wordt is het natuurlijk belangrijk dat alle ingrediënten voor de recepten in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Ik heb dit twee jaar gedaan. In die tijd ben ik vanuit Sligro ook begonnen met een hbo-opleiding logistiek management. Die opleiding is in de avonduren, maar de uren die je daaraan besteedt worden gezien als werkuren, dus dat is wel heel fijn. Ik rond deze opleiding binnenkort af.

Ik kan aan de slag met mijn ideeën om processen te verbeteren
Na twee jaar als Voorraadcontroleur ben ik Groepscoördinator geworden waarbij ik een team van 10-15 mensen aanstuurde net als de andere Groepscoördinator. En sinds een paar maanden ben ik Groepsmanager Logistiek. Dat betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor het complete logistieke stuk. We hebben hier een heel gedreven team dat echt samen de schouders eronder zet. Ik heb heel veel ideeën om de processen binnen de logistiek verder te verbeteren en kan daar ook goed over sparren met de Vestigingsmanager. Ik heb er echt zin in om met het logistieke team de plannen verder uit te werken en zo Culivers verder vooruit te helpen naar de toekomst.

Mouayad Aldalati, Kok

“Iedereen is heel behulpzaam, als je iets nodig hebt, staan ze voor je klaar.”

Ik heb de mbo-opleiding Kok gedaan op niveau 2 en ben gaan werken als Kok in een restaurant. Door corona raakte ik mijn baan kwijt. Ik heb toen als Logistiek Medewerker in een magazijn gewerkt, maar wilde heel graag weer als Kok aan de slag. Ik hoorde dat Culivers Koks zocht en heb gesolliciteerd. Ik bereid hier maaltijden in grotere hoeveelheden: in de ketel waar ik in kook kan tot wel 200 kilo eten tegelijk worden bereid! Je werkt vanaf een recept, controleert of alle ingrediënten die zijn klaargezet kloppen met wat je gaat maken en dan ga je aan de slag. Na het koken maak je je ketel schoon en ga je verder met het volgende recept.

Een groot verschil met werken in de horeca is dat je in het weekend vrij bent. Doordat ik nu volgens een vast rooster werk, ben ik ook weer gaan sporten. Dat miste ik echt, maar ik was er vaak te moe voor, als ik er al tijd voor had.

Geen stress en prettige collega’s
Ik werk hier nu bijna een half jaar en het bevalt heel goed. Je werkt hier heel gestructureerd zonder opgejaagd te worden. Je weet wat je moet doen, iedereen heeft zijn eigen taken. Soms heb ik nog weleens hulp nodig van mijn collega’s, bijvoorbeeld als ik een bepaald recept voor het eerst maak. Dan helpen ze je graag. De sfeer is goed, het is hier gezellig werken. Wat ik ook leuk vind is dat je gewoon koffie, thee, frisdrank en fruit kunt pakken. En als je zelf geen lunch meeneemt, dan kan je hier in de kantine heel goedkoop eten.

In de toekomst wil ik graag nog meer leren. Zo werk ik nu op een vaste plek, maar wil graag overal in de keuken kunnen werken. Ze maken hier namelijk ook maaltijden in kleine hoeveelheden én in nog veel grotere hoeveelheden dan de 200 kilo die ik nu bereid. Ik heb dus nog genoeg te doen!

Stefan van Kollenburg, (Dieet)kok

“Ik heb nu gelukkig ook tijd voor mijn partner, familie en vrienden, dat is heel fijn.”

Toen ik 16 was ben ik begonnen met de BBL-opleiding Zelfstandig Werkend Kok. Daarna heb ik zo’n 12 jaar in de horeca gewerkt. Ik heb daar veel geleerd en ben door ervaring doorgegroeid naar Chef-kok. In de horeca maak je vaak lange dagen en bovendien werk je ieder weekend. Met als gevolg dat het bijna onmogelijk was om afspraken te maken met vrienden of familie. En als er een keer een feestje was, dan was ik vaak te moe om daar na mijn werk nog naar toe te gaan. Om die reden besloot ik om me heen te gaan kijken, maar ik wilde wel met voeding bezig blijven. Ik zag dat Culivers een Kok zocht, heb gesolliciteerd en kon al snel aan de slag. Je kunt overigens bij Culivers – via Sligro Food Group – allerlei vakopleidingen volgen. Zo heb ik mijn diploma Dieetkok gehaald.

Van soms wel 80 naar 36 uur werken
Dat was zeker in het begin een enorm contrast. Ik werk nu 36 uur per week en dat is ook echt 36 uur. In de horeca werkte ik op papier 38 uur, dat waren er in de praktijk soms wel 80. Toen de eerste weken om vier uur ’s middags het weekend begon en ik dus vrij was, wist ik bijna niet wat me overkwam. Ik heb nu ook veel meer tijd voor mijn partner, familie en vrienden, daar ben ik heel blij mee.

Ik maak nog steeds mensen blij met wat ik kook
De manier van koken is natuurlijk anders dan wanneer je als Chef-kok in de horeca werkt. Alles gaat machinaal en op basis van recepturen die klaar staan, dat was even wennen. Je kunt het denk ik goed vergelijken met de mise-en-place die je vanuit de horeca kent. Na ruim vier jaar kook ik nog steeds met veel plezier, geniet ik van het maken van lekker eten en maak ik nog altijd mensen blij met wat ik voor ze maak. En daar gaat het uiteindelijk om.

Meer weten over de mogelijkheden bij CuliVers? Mail, bel, whatsapp onze Recruiter!

Hidde de Heer

E-mail: hdeheer@sligro.nl

Mobiel: 0625201600

Meer weten over de mogelijkheden bij CuliVers? Bel, mail, whatsapp onze Recruiter!

Hidde de Heer
Email: hdeheer@sligro.nl
Telefoon: 0625201600